Monday, January 14, 2019

Co je potřeba pochopit, o anabolické steroidy

Myslíte, že jste se dozvěděli o steroidy? Potřebujeme vědět, co oni jsou všichni kolem? Jsem vlastně psal tento článek, aby vám nabídnout trochu steroidů znalostí.

Co jsou?

Anabolické steroidy jsou syntetické verze testosteronu, tělo je zcela přirozený pohlavní hormon. Anabolické steroidy byly skutečně poutavý pro profesionální sportovce, stejně jako tělo stavitelé vzhledem k tomu, že posílení rozměru a také houževnatost svalové tkáně. Navíc zvyšují agresivitu a také konkurence, což může být výhodné atributy sportovních aktivit, stejně jako v klubu zdraví.

Přesně tak, jak jsou anabolické steroidy použity jako drogy?

Obecně anabolické steroidy mohou být doporučeno inzerovat chuť k jídlu, podpořit vývoj kostí, generovat Muž puberty, pro snížení účinků svalové tkáně plýtvání z perzistentních podmínek, jako jsou rakovinné buňky nebo AIDS, stejně jako může odhalit záruku jako mužský narození řízení. Tyto léky jsou snadno dostupné jako zubní prášky, injekce steroidů, stejně jako kožní skvrny.

Jen jak to anabolické steroidy práci?

Anabolické steroidy transformovat svalové hmoty a síly. Steroidy způsobují zvýšenou produkci zdravých proteinů, které jsou stavebními kameny svalů (více stavebních bloků navrhne další možnost svalové hmoty a vytrvalosti). Níže je nižší než věda.

Je-li steroid spotřebována buď perorálně nebo pomocí injekce, putuje na androgenní receptory se nacházejí v mnoha buňkách. Tento odkaz zapne hormonálního činidla receptoru vyvíjející nosiče RNA, která znamená DNA konstrukt specifických zdravé proteiny (sval stavební kameny). Tyto proteiny cestovat v celém těle vytváří anabolické / růstové reakce. I když anabolismus je hlavní činností steroidů, ale také extrahovat několik různých dalších žádoucích a nepříznivé výsledky.

Takže mohou pracovat? Ano, existuje potřeba vzít NO existují proveditelné podstatný negativní vliv? VSKUTKU. Stále zvuk v pořádku, aby se steroidy? Čti dál.

Jaké jsou nebezpečí používání Anabolické steroidy?

Kromě zvýšení svalové hmoty houževnatost, jakož i hmotnost, výsledky při anabolické steroidy patří škodlivé změny hladin cholesterolu, vysoký krevní tlak, akné, poškození jater, a modifikace v rámci pro levé srdeční komory, které jsou několik příznaky, které mohou vést ke kardiovaskulárním chorobám.

Anabolické steroidy mají androgenní nebo virilizing dopad, což naznačuje, že vliv na mužské vlastnosti, jak poukázal konec. Anabolické steroidy ovlivňují nástup puberty, růst klitorisu u žen, stejně jako penis u samců děti (neovlivňuje velikost penisu u dospělých ještě oslabit varlata), zvýšená velikost pěveckých akordů a rostoucí z hlasu, zvýšené ochlupení (prsa, záda), stejně jako brzy plešatost u jedinců s predispozicí k němu. Další nežádoucí účinky se snižuje plodnost, stejně jako testikulární atrofie (smrštění).

Mnohem více možných známé negativní účinky, které steroidní Zákazníci Nebezpečí:

  • Enhanced Liver Function.
  • Klinické deprese z přírodního testosteronu Manufacturing.
  • Zvýšení hladin cholesterolu a vysoký krevní tlak
  • Transformována štítné žlázy Feature.
  • Krvácení z nosu.
  • Růst poprsí, jako buněk u mužů
  • necitlivosti
  • Androgenní vedlejší účinky, jako je řídnutí vlasů, zvětšení prostaty, mastná pleť, zadržování vody (typický vzhled), zvýšenou vlasy těla na prsou a zádech.
  • Zakrnělé vývoj, pokud jste mladý dospělý.
  • Tyto orals také mají tendenci vytvářet nevolnost nebo zvracení, uvolnění střev, nesrovnalost, stejně jako zvrací.
  • Může urychlit vývoj nádorů.

Problém je s mnohými, jakmile se dostanete na to nesmíte v úmyslu přijet mimo něj, stejně jako budete jednoduše udržovat zvýšit své možnosti, jak se dostat všechny tyto negativní dopady v daném okamžiku. Druh negativních efektů, které dámy dojít, pokud se rozhodnou využít těchto léků, a to zejména ty, androgenní jako testosteron jsou mnohem horší, než výše uvedených.

Přístup

Pokud jde o snadnost přístupu, skutečnost je taková, že jsou nezákonné látky bez klinického lékařského předpisu, takže snadnost přístupu bude prostřednictvím černého trhu (vše nejlepší i pro kvalitu). Kromě toho, pokud se dostanete zachyceny v jejich držení bez lékařského předpisu může hrozí až 5 let za mřížemi!

Zpráva ke všemu, co si mohli myslet jde užívají steroidy

Nemají opravdu cítit požadavek vzít léky na významné zisky jen proto, že by mohla objevit ve věci v tělocvičně. Dosahování obrovské zisky dělá trvat úsilí a pacienti ještě tam nikdy mnohem lepší pocit, než usilovat stejně jako dosažení něco obrovského na jejím konci.

Pokud jste se snaží, nebo pocit, že potřebujete nějakou pomoc pak se trochu odbornou pomoc. Mohu vám zaručit, že výsledky, které lze překonat dobu 12 týdnů s odbornými pomoci bude určitě se budete ptát sami sebe, proč jste se někdy také považovány steroidy.

No comments:

Post a Comment