Friday, January 18, 2019

Anabolické steroidy Vs Prohormones Stejně jako methyl 1-D

Anabolické steroidy jsou umělé sloučeniny, které se připojují k metodě mužského pohlaví, hormonální činidla spustit. Steroidy fungovat inzerovat růst kosterního svalstva, jakož i růst mužských pohlavních funkcí u mužů i žen. Předpokládá se, že jest to v průběhu roku 1930, že vědci odhalili, že anabolické steroidy mohou ve skutečnosti podporovat rozvoj kosterní svalové tkáně a to bohužel způsobilo zneužívání steroidních doplňků začít s tělními dodavateli, stejně jako vzpěrači, stejně jako později jinými sportovci z celé řady nejrůznějších sportovních aktivit. Je skutečně uvedeno, že se steroid zneužívání je natolik rozsáhlá, v atletice, že to může mít vliv na konečný výsledek některých závodníků a rostoucím počtem profesionálních sportovců jsou diskvalifikován za použití nemorální doplňků.

Prohormones jsou srovnatelné ve struktuře, zcela přirozené a některé funkční rozdíly, které je činí „mnohem bezpečnější“ zubního zástupců. I když se nemohou dostat na úrovních blázen, že steroidy mohou se může dosáhnout „racionální“ stupňů androgenní posilování. Jedna studie s využitím 5-DHEA je to zvýšení testosteronu stupňů vyšší než asi 500 mg testosteronu injekcí za týden! Nemůžete jednoduše vystoupit z police 5-DHEA když stejně jako předvídání těchto druhů výsledků. Navíc nejsou definitivní, ale dát nějaké znalosti o tom, jak moc může být prováděno s reálnými prohormones. Prohormones potřebují enzymy tak, aby byly aktivní látku, která rychlost omezující prvek je to, co může umožnit jim, aby skutečně být bezpečnější. Stejně tak typické REAL prohormones (ne šedý trh steroidy) nemají tahat jakékoliv zástupců jaterních namáhání. Originální prohormonů, které jsou přípustné podle DSHEA standardy nemají skupinu 17aMethyl, která spouští jater úzkost. Vidíte-li to ve vzorci, vyhýbat. Průmysl se vlastně dostal od odpovědných výrobců na ty, které nemají ponětí, co dělají, stejně jako dělají opravdu nevzhledné koktejly, které házet pozor na vítr.

Jedním z hlavních důvodů, že lidé skončí jsou spojeny s zneužívání steroidů je, že mohou vidět dopad to má na svém těle, stejně jako zlepšení to nese jejich sportovní výkonnost. V posledních letech se odborníci zavedli přísné metody, aby se zabránilo zneužívání steroidů v atletice, přesto tam jsou některé zcela nové značkové léky, které mohou dostat pryč objev, takže není problém postaráno. Přesto, že lidé využívající steroidy a prohormones jsou odhalena nebudou sportovci či školák, nicméně pro dospělé, které mají úrovně vysokých škol, stejně jako, které chtějí cítit a vypadat jejich ideál. Nastavení je plná estrogenů, jako je alarmující BPA nebo bisfenol A, což je v mnoha pop kontejnerů a také plasty. BPA může napodobit estrogen v těle, odhodit svou typickou rovnováhy. V tomto případě, prohormones a steroidy mohou profitovat lidí. Navíc, mezi hlavními „obav“, což je rakovina prostaty, se zdá být extra o estrogen, než androgeny jako testosteron. Kontrastoval s xeno-estrogeny v nastavení přímo nevidím žádný důvod nebrat věci jako prohormonů přivést tělo zpět přímo do rovnováhy.

Mnoho jedinců fušovat do steroidy, aby se zvýšila jejich velikost svalů nebo ke snížení množství tělesného tuku mají. Navzdory tomu, že steroidy jsou účinné při zvyšování efektivity, jakož i zvýšení svalové hmoty nepřijdou bez problémů. Zubní anabolické steroidy mohou mít vážně vážný dopad na řadu tělesných orgánů těla. Intenzita škody spouštěných na tělo závisí na typu přípravku, který byl skutečně spotřebované množství a také období, pro které byly použity steroidy. Předpokládá se, že injekční steroidy mají menší nežádoucí účinky, v porovnání s perorální léky v důsledku užitečné skupiny 17aMethyl.

Játra se mohou stát poškozeny, pokud ústní anabolické steroidy jsou přijímána v příjmu a může způsobit, cysty, fibróza, benigní i zhoubné nádory, stejně jako obvykle způsobí, že játra oslabovat to rychleji, než se obvykle předpokládá. Je-li játra vystavena vysokým úrovním perorálních steroidů může být spuštěn zdůrazňují zástupci. Pouze zubní steroidy s methyl týmu 17a mají tento problém, stejně jako těsně po že v případě, že položky jsou zneužívány. Přesto se ti idioti vytváření těchto míchaných nápojů, je to rozhodně potřeba přeskočit 17aMethyl variant jak pro plánované i neplánované verze. Také je důležité, že nebude konzumovat nebo zneužívat různé jiné léky, když se vezme zakázané zubní steroidy. Reálné přírodní prohormones nemají tyto nežádoucí účinky, s výjimkou případně dočasně zavírat svou přirozenou produkci LH, které mohou minimalizovat svůj all-přírodní výrobu testosteronu. Vzhledem k tomu, že jste se doplňuje s vnějšími androgeny, to není problém, zatímco „na cyklu“. Lidé často mají tendenci brát body jako Nolvedex stejně jako Arimidex na podzemní trh nebo se zástupci jako kyselina 3-beta-hydroxy-Urs-12-En-28-ová a 2-fenyl-di-benzyl-l-benzopyran-4-onu snadno dostupné jako all-přírodní doplňky. Ty kromě věcí, jako je kyselina ellagic stejně jako resveratrol, by mohla pomoci pro obnovení stane rychlejší, ale v každém případě to bude jistě stane samo o sobě.

Anabolické steroidy jsou pečlivě spojeny s mužských hormonů, jako je testosteron, jestli vám drogy jsou zneužívány mužské reprodukční systém je v nebezpečí poškození. Dlouhodobé vystavení může způsobit, že síla mužských hormonálních látek, jako je LH a FSH mohou být výrazně sníženy a člověk může dokonce jednat s vnějším růstu poprsí. To však bylo prokázáno, že návratnost na slušné množství času na jeho vlastní. Prohormones jsou srovnatelné, ale opět nemají játra s důrazem na zástupce. Produkty, jako methyl 1-D z LG Sciences mohou reagovat na jednat tyto výsledky s přidáním anti-aromatázy činidla a estrogenu blokátory, což je jedním z mála produktů pro splnění své kritéria legitimní vzorec.

Dámská, které se anabolické steroidy jsou také riziko poškození, jak to může ovlivnit hladiny estrogenu a progesteronu také hormony, které pak mohou vést k narušené menstruačního cyklu. Užívající steroidy mohou dokonce způsobit akné, vypadávání vlasů, tvář vlasy stejně jako snížení prsu u dam. Jsou-li ženy mosting pravděpodobné, aby se jim, že jsou mnohem lépe s nandrolon deriváty jako 19NorDHEA. To je způsobeno tím, že hlavní virulizing faseta, konverze na DHT postrádá a změněna líbivějšího DHN.

Ty, které berou zubní steroidy zvýšit nebezpečí, že krevní sraženiny jistě tvořit v cévách a léky mohou potenciálně přerušit krevní oběh kolem těla. To může mít vážný dopad na srdci hodně, aby se ujistil, že to nebude mít schopnost pumpovat krev do celého těla navíc k mít budoucí zvýšit hladinu cholesterolu. Je velmi důležité, aby ses odhlásila před použitím libovolné zákonným i nezákonným způsobem hormon zaručit nemáte podmínku dříve existující. Stejně tak není poškozena vzít nějaké pomoci doplňků jako koenzymu Q10, Hawthorn Berry, rybí olej a N-acetyl-cystinu. Prohormones jako methyl 1-D již mají některé z těchto prvků, vytvořených v, nicméně další doplňky jsou vždy dobrý návrh.

Steroidy jsou nezákonné ve Spojených státech, stejně jako na ovládané kontrolní seznam látek k Uspořádat III. Uvádění na trh nebo aby tyto zástupce může mít pevnou pokutu. Praví prohormones jako methyl 1D jsou osvobozeny od těchto seznamech, jakož i potěšení v tom, že v důsledku jejich miloval jednoho bezpečí. Stejně tak skutečné prohormones měl uspokojit DSHEA které se účastní regulace FDA. Opravdu málo produkty splňují tento standard, stejně jako cokoliv s 17aMethyl je okamžitě v činu DSHEA.

Chcete-li dosáhnout co nejefektivnější rovnováhu hormonů pro vaše tělo, se podívat na methyl 1-D LG Sciences, má celou řadu živin, které by měly pomoci zvýšit konverze a snižovat negativní dopady. Samozřejmě, že vědecký výzkum je předběžný a také nemohou být vzaty v úvahu průkazná a výsledky jsou vždy založeny na správné diety a cvičení. Kromě toho tento krátký článek neobsahuje klinické povzbuzovat a také vždy kontaktujte svého lékaře před zahájením jakéhokoli typu dietní plán a také cvičebního programu spolu s doplňky. správně využita, myslím, že methyl 1-D být bezpečná možnost nezákonných steroidy, nicméně musí být právě využíván být jednotlivci nad 21 let.

No comments:

Post a Comment